Vis solidaritet!

Godtfolk!

Det er nå et faktum at vi har en epidemi og en pandemi i verden. Helsemyndighetene har satt inn sterke tiltak, og absolutt hele samfunnet er rammet, på mange forskjellige måter. I tillegg til de helsemessige utfordringer denne pandemien gir, er samfunnet sterkt preget gjennom at det meste stenges ned. De ansatte i helsesektoren gjør en formidabel innsats for oss, og vi må nå håpe alle de smittede får all den best tilgjengelige hjelpen de kan få, så liv reddes.

Norge, og spesielt Nordnorge består av mest mikrobedrifter og små- og mellomstore bedrifter, ofte med streng økonomi. I tillegg til de store konsekvensene pandemien har på hver og en av oss personlig, hvordan vi skal få familie- og jobbdagene til å gå i hop, så står næringslivet ovenfor en enorm utfordring. Mange mister store deler av omsetningen nærmest over natten, og vil raskt kunne bli konkurstruet. Vi vil se konsekvenser i lang tid fremover.

De aller, aller fleste av oss er friske. Samtidig er vi alle hardt rammet, men det er også resten av verden! Det eneste rette nå, er å vise solidaritet: følg rådene fra helsemyndighetene, vask hender, hold avstand, og ta rådene fra myndighetene på alvor. Det kommer en dag når dette er over, og vi kan gå tilbake til normalt liv igjen. La oss alle gjøre vårt, og håpe den tiden kommer tilbake så fort som mulig.

Toril Bakken Kåven, leder Nordkalottfolket

Fylkestinget 2019-2023

Kontakt oss gjerne: 

Epost:

nordkalottfolket@gmail.com

Leder: 

Toril Bakken Kåven, mobil 92 86 86 70

1. nestleder: 

Kjellrun Wilihelmsen, mobil 41 49 92 37

2. nestleder: 

Roar Olsen, mobil 91 33 45 60

1. Toril Bakken Kåven, Alta

Vararepresentanter: 

1   Magne Ek, Alta 

2  Roar Olsen, Nordreisa

3  Lasse-Håvard Lyngmo, Svensby, Lyngen

4  Nora Marie Ollila, Tromsø

Sametinget 2017-2021

Valgt inn på Sametinget: 

1. Toril Bakken Kåven, 1968

2. Kjellrun Wilhelmsen, 1967

Vararepresentanter: 

Siw Line Thomassen, 1971

Klemet Mikkel Buljo, 1973

Kjetil Romsdal, 1958

Britt Irene Salamonsen, 1967

  • Facebook Social Icon

Copyright © Nordkalottfolket