May Kristin Knutsen ny leder i region Gaisi/Troms.


Nordkalottfolket region Gáisi/Troms gjennomførte digitalt årsmøte den 6.mai.

Årsmøtet takket Roar Olsen for innsatsen som leder i foregående år og valgte May Kristin Knutsen fra Kvaløya som leder. Med seg i styret har hun Lone Beate Ebeltoft og Ronny Andre Lyngmo, begge Tromsø, som styremedlemmer og Lasse Håvard Lyngmo, Lyngen, som nestleder.

May Kristin har hatt 1 år hvilepause som regionsleder men ser nå frem til å være med å bidra til å gjøre partiet enda mer kjent i Gáisi/Troms. Hun startet i partiet da hun var bosatt i Alta og har tatt med seg sitt engasjement sørover.

-Vi har et stort potensiale dersom vi greier å synliggjøre oss og vår politikk bedre. Min oppgave blir å motivere og lede dette arbeidet. Vår stemme er rotfestet i nord og det er det som gjør våre løsninger så godt tilpasset livet i nord. Jeg ser frem til gode debatter og nordkalotsk poltikk på agendaen, avslutter nyvalgt leder May Kristin Knutsen

Fylkestinget 2019-2023

Kontakt oss gjerne: 

Epost:

nordkalottfolket@gmail.com

Leder: 

Toril Bakken Kåven, mobil 92 86 86 70

1. nestleder: 

Kjellrun Wilihelmsen, mobil 41 49 92 37

2. nestleder: 

Roar Olsen, mobil 91 33 45 60

1. Toril Bakken Kåven, Alta

Vararepresentanter: 

1   Magne Ek, Alta 

2  Roar Olsen, Nordreisa

3  Lasse-Håvard Lyngmo, Svensby, Lyngen

4  Nora Marie Ollila, Tromsø

Sametinget 2017-2021

Valgt inn på Sametinget: 

1. Toril Bakken Kåven, 1968

2. Kjellrun Wilhelmsen, 1967

Vararepresentanter: 

Siw Line Thomassen, 1971

Klemet Mikkel Buljo, 1973

Kjetil Romsdal, 1958

Britt Irene Salamonsen, 1967

  • Facebook Social Icon

Copyright © Nordkalottfolket