Løgn og drittpakker fra NSR

Siden NSR har gitt oss den ærefulle statusen som sin hovedfiende til Sametingsvalget, har vi opplevd mye "artig". De har tydeligvis valgt en strategi om at "med løgn skal valget vinnes," og en av løgnene skal være at Nordkalottfolket eeegentlig er for gruvedrift og vindkraft, selv om de later som de er mot. En av våre velgere tok kontakt, og forstod ingenting. Her er svaret vi gav til, la oss kalle personen Nordkalottvelger:

Hei hei Nordkalottvelger!

Og takk for at du sender mail til oss når du ser noe som strider mot det du har trodd vi stod for.

Vi har selvfølgelig aldri stemt for Nussir – det er ren løgn fra Runar Myrnes Balto sin side. I vedtak på Sametinget har vi hele veien stemt nei til Nussir, og det vet Balto/NSR godt. Jeg har personlig også sittet i styret til Fefo, og også der stemt nei til Nussir allerede for mange år siden. Nettopp gruveslammet har vært avgjørende for at vi ikke ønsker Nussir.

NSR har til denne valgkampen bestemt seg for å ha Nordkalottfolket som fiende i stedet for AP, siden AP stemmer sammen med dem likevel – og deres vei er dessverre løgn for å få stemmer. Vi ser allerede at de har bestemt seg for å kjøre sak om at vi ønsker gruvedrift og vindmøller – og i begge deler har vi vært helt imot i alle vedtak – og har til og med foreslått tiltak som er strengere en NSR’s forslag.

Vi skal etter hvert svare på dette, men vil de lyge om oss gjennom hele valgkampen, så er det lite vi kan gjøre med det, annet enn gang på gang påpeke at dette er såkalt "drittpakker" som gjentas kjempeofte for å sverte oss.

Jeg håper dette var klargjørende, og ta gjerne kontakt om du trenger mer utfyllende svar.


Vennlig hilsen

Nordkalottfolket

Hilsen Toril B. Kåven

Leder


Nordkalottvelger sendte en en hyggelig tilbakemelding til slutt:

Tusen takk, dette var veldig klargjørende. Nå ble jeg glad, og kan jeg puste lettet ut for at jeg har stemt på riktig parti.

Må si at han er veldig dristig med sine løgner når han vet at dette uproblematisk kan avkreftes. Håper dere har ressurser til slå tilbake dette i media. Lykke til, og stå på.Fylkestinget 2019-2023

Kontakt oss gjerne: 

Epost:

nordkalottfolket@gmail.com

Leder: 

Toril Bakken Kåven, mobil 92 86 86 70

1. nestleder: 

Kjellrun Wilihelmsen, mobil 41 49 92 37

2. nestleder: 

Roar Olsen, mobil 91 33 45 60

1. Toril Bakken Kåven, Alta

Vararepresentanter: 

1   Magne Ek, Alta 

2  Roar Olsen, Nordreisa

3  Lasse-Håvard Lyngmo, Svensby, Lyngen

4  Nora Marie Ollila, Tromsø

Sametinget 2017-2021

Valgt inn på Sametinget: 

1. Toril Bakken Kåven, 1968

2. Kjellrun Wilhelmsen, 1967

Vararepresentanter: 

Siw Line Thomassen, 1971

Klemet Mikkel Buljo, 1973

Kjetil Romsdal, 1958

Britt Irene Salamonsen, 1967

  • Facebook Social Icon

Copyright © Nordkalottfolket